20 Haziran 2017 Salı

Amenerrasulü Duası ... Maddi Manevi Her Müşkülünüz için İstifade edin..

Amenerrasulü Duası ile Maddi Manevi Her Müşkülünüz için İstifade edin.. 

Amenerresulü duası bilinenden çok bilinmeyen ve sırlarını koruyan en güzel ve özel dualardan biridir..
Kimki özellikle Zenginlik, başarı ve iş bulma konularında sıkıntı yaşıyor ise bu yöntemi özenle uygulamalıdır. Tavsiye edilir..
AMENERRASULÜ’NÜN OKUNUŞU:
"Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn."

UYGULANIŞI ( ÖNEMLİ )  
  • Amenerrasulü duasının bu yöntemi ile dua edecekseniz eğer önce güzel bir abdest alıp gerekli özeni gösterdikten sonra niyetimizi ediyoruz.
  • Önemli hatırlatma başında besmele çekmiyoruz okurken.. ( Bunun nedenini merak eden arkadaşlar aşağıda sayfanın altındaki yorumlarda izahatını yaptım okuyabilirler )
  • Başladığımız gün Okuyabildiğimiz kadar okuyoruz. Minimum 41 defa okumaya gayret edelim.
  • Sonraki gün okumuyoruz..
  • Bir sonraki gün yeniden okuyabildiğimiz kadar fazla okuyoruz.. Zaten bir kaç gün geçmeden hayatınızdaki değişiklikleri ve hayatınızdaki olumlu gelişmeleri  fark edeceksiniz.. Bu uygulamanın anlatıldığı esas kaynağında ( herhangi bir blogta yada sitede değil ) gün sayısı falan verilmemiştir.  Ancak bazı arkadaşlar 7 gün vs. gibi öneride bulunmuşlar.. Sakıncası yoktur.. Ki tekrarlıyorum zaten bir kaç gün içinde uygulamadan fayda görmeye başlayınca bırakmak istemeyecek istediğiniz noktaya ulaşana kadar devam edeceksiniz..
  • En önemlisi her dua ve uygulama ciddi bir teslimiyet ve şüphesiz inanç gerektirir.. Bu uygulama için inansanızda inanmasanızda hayatınıza güzel şeyleri çekersiniz deniyor...
                                                     Allah kabul etsin.


Hacet Çalışmaları, Bolluk&Bereket ÇalışmalarımızŞifa Çalışmalarımız, spritüel, doğum kodu Esmalarınız, açık günler, kısmet açma, iş bulma, başarı&terfi, evlilik, alım-satım işleri, ikili ilişkilerle ilgili sorunlarınız için  zeynepdg80@gmail.com mail veya facebook grubumuz DUA VE İNSAN katılıp özelden iletişime geçebilirsiniz...
https://www.facebook.com/groups/duaveinsan/?ref=aymt_homepage_panel

MUCİZE DİYE BİR ŞEY VARDIR…
Her ne için olursa olsun, dualarımıza başlamadan önce mutlaka kendi cümlelerimizle niyet etmeliyiz.

Niyet ederken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz. Ağzımızdan çıkan kelimelerin geri dönüşü yoktur, ne söylerseniz duanız öyle şekillenir. Doğru kelimelerle doğru cümleler kurarak kalbimizdeki niyetimizi söylemeliyiz. Niyet ederken de, duamızı ederken de yüksek sesle değil, kendinizin duyacağı bir ses tonuyla söyleyiniz ve okuyunuz. Sabredin. Ve unutmayın ki her ne niyetle duanızı ediyorsanız çabalamadan hiç bir şey olmaz, haram niyetlere dua edilmez...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder